Víťazi Visa Slovak Top Shop za mesiac august 2024

Súťaž Visa Slovak Top Shop už pozná aj ôsmeho finalistu. Stáva sa ním Pekáreň Roh z Nitry, pričom prevádzka je zároveň augustovým víťazom.

 

1. miesto – Pekáreň Roh, Koceľova ulica, Nitra

Voňavé prvé miesto za mesiac august v súťaži Visa Slovak Top Shop získala tradičná remeselná pekáreň Roh v Nitre. Na tomto mieste sa stretáva poctivá remeselná výroba s moderným a nadčasovým dizajnom. Rodinná pekáreň si získala inšpektorov súťaže nie len krásnou vôňou, ale aj úžasným dizajnom. Najskôr zacítite vôňu čerstvého pečiva, potom vás prekvapí príjemný exteriér predajne, následne dizajnový interiér a samozrejme aj dobroty, ktoré tu nájdete. Predajňa podporuje lokálnych dodávateľov a farmárov, čím zabezpečuje maximálnu čerstvosť pečiva.

2. miesto – Samsung, Bory Mall, Bratislava – Lamač

Značková predajňa Samsung v nákupnom centre Bory Mall v bratislavskom Lamači prešla nedávno rekonštrukciou, ktorá jej evidentne prospela. Predajňa sa nachádza priamo v nákupnom centre a púta návštevníkov svojim exteriérom. Ďalším aspektom, ktorý zaujal aj našich inšpektorov, bolo kritérium využitia digitálnych nosičov, za čo získala predajňa vysoký počet bodov. No a výborne ohodnotený inšpektormi súťaže bol aj personál, a to za príjemný prístup a skvelé znalosti ponúkaných produktov.

3. miesto – Od Aďky – cukráreň, ul. Štefana Moyzesa, Ružomberok

Tretie miesto augustových víťazov uzatvára sladká bodka na záver. Predajňa cukroviniek od Aďky z Ružomberka doslova láka okoloidúcich k návšteve. Exteriér prevádzky pôsobí veľmi čisto a upravene, za čo dostala predajňa dobré hodnotenie od inšpektorov. Vystavenie aj samotná prezentácia ponúkaných produktov pôsobia zaujímavo a lákavo a k nákupu podnecujú aj POP materiály.

Zdroj a foto: Visa Slovak Top Shop

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Hlavný partner projektu

Partneri projektu