Reštaurácia McDonald’s pri Avione prešla vylepšením

Spoločnosť McDonald’s prednedávnom predstavila nový, unikátny dizajn svojej reštaurácie pri nákupnom centre Avion Shopping Park v Bratislave. Vďaka modernizácii poskytne zákazníkom ešte väčší komfort pri objednávaní a lepší zážitok pri jedení.

McDonald´s s novým konceptom „A Touch of Archery“

Zákazníci si zmenu interiéru všimnú už priamo pri vstupe do prevádzky, ktorú po novom spoločnosť McDonald’s zahalila do dizajnového konceptu „A Touch of Archery„. Terazzo dlažby na podlahe harmonicky dopĺňajú tmavý strop, zatiaľ čo výdajové pulty, ktoré evokujú moderné zabudované kiosky, sú zvýraznené žiarivými žltými doskami z Corianu. Elegantné drevené obklady z orechového dreva vytvárajú pútavý kontrast s panelmi, ktoré sú zdobené fragmentmi loga McDonald’s. Tento dizajn je na Slovensku úplnou novinkou a jeho filozofiou je hravo oslavovať ikonické zlaté oblúky značky McDonald’s.

Okrem svojho vizuálneho vylepšenia prešla reštaurácia McDonald’s aj zmenou dispozície interiéru, ktorá je zameraná na lepšiu organizáciu z pohľadu toku zákazníkov, pričom nové moderné sedenie v priestore zabezpečuje ešte viac miest na sedenie. Ďalšou novinkou sú aj bezdotykové otváracie dvere na toalety, v ktorých sa nachádzajú okrem štandardných bezsplachových pisoárov aj moderné bezdotykové batérie s integrovaným sušičom rúk.

Nové prvky na mieste predaja

Počas horúcich letných mesiacov ocenia zákazníci a personál reštaurácie kompletne vynovenú vzduchotechniku. V rámci rekonštrukcie prebehla v reštaurácii aj integrácia ďalších systémov, ktoré sú riadené inštalovanou umelou inteligenciou, vďaka čomu bude možné aj naďalej pokračovať v systematickom zvyšovaní komfortu pre zákazníkov a zamestnancov a rovnako tak aj v adaptabilite na rôzne trendy a zmeny v gastro segmente.

„Z nového dizajnu reštaurácie McDonald’s Avion som naozaj nadšený. Reštaurácia disponuje mnohými novými prvkami, ktoré nielen spríjemňujú atmosféru v prevádzke, ale zvyšujú aj pohodlie zákazníkov a hygienu. Veríme, že sa zákazníci u nás budú cítiť ešte lepšie ako kedykoľvek predtým“, hovorí Anton Novotný, franšízant reštaurácie McDonald’s Avion.

Reštaurácia McDonald’s Avion sa vyznačuje ešte jednou unikátnosťou. Spoločnosť sa tam v priestoroch pre zákazníkov rozhodla umiestniť aj nové triediace stanice na odpad. Táto inovácia ponúka zákazníkom možnosť aktívne sa zúčastňovať na separačných procesoch spoločnosti a zdokonaliť sa tak v triedení odpadu. Znalosti následne môžu zákazníci využívať aj pri triedení odpadu v domácich podmienkach, napríklad pri objednávaní cez obľúbenú službu McDelivery.

Zdroj a foto: McDonald´s

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Hlavný partner projektu

Partneri projektu