Samsung po redizajne opäť otvára predajňu v Bory Mall

Samsung znovu otvára novozrekonštruovanú značkovú predajňu. Nachádza sa v bratislavskom nákupnom centre Bory Mall. Zákazníci si v nej budú môcť vyskúšať a zakúpiť prémiový tovar tejto značky.

Výhodná ponuka pre prvých zákazníkov

Tí, ktorí zavítajú do novej predajne sa môžu tešiť na ultramoderné telefóny, tablety, inteligentné hodinky, značkové príslušenstvo. Ale aj  špičkové televízory a ďalšie produkty. Predajňa slávnostne začala prevádzku v piatok 21. júna 2024 o 11.00. Na túto príležitosť prichystal Samsung pre zákazníkov výhodnú ponuku, ktorú mohli na mieste využiť. Pre prvých 100 zákazníkov si Samsung pripravil exkluzívnu ponuku za výhodné ceny. Ponuka bežala celý víkend resp. do vypredania zásob.

Prémiový vzhľad a zákaznícky komfort

Predajňa má najnovší prémiový vzhľad pre vyšší zákaznícky komfort, zároveň je v nej zóna SmartThings, ktorá umožňuje zákazníkovi odskúšať si, ako funguje ekosystém spájajúci niekoľko produktov. Zákazníci v predajni nájdu nielen najnovšie modely smartfónov, ale aj ďalšie zariadenia, ako televízory, monitory, soundbary, tablety, slúchadlá, inteligentné hodinky a iné príslušenstvo. Produkty si môžu pred kúpou pozrieť aj vyskúšať.

Zároveň je zákazníkom k dispozícii odborné poradenstvo, vyškolený personál a novinkou je zóna, v rámci ktorej predajcovia pomôžu s presunom dát pri kúpe nových zariadení.

Zdroj a foto: Samsung

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Hlavný partner projektu

Partneri projektu